Які приємні слова підібрати для чоловіка?
Интересное

Які приємні слова підібрати для чоловіка?

Сильна підлога чи ні? Таке питання іноді ставлять жінки щодо своїх других половинок, намагаючись зробити сюрприз хлопцю просто так. Вони теж прагнуть краси, і завжди зовнішньої, і словесної. Не лише жінки люблять вухами. Якщо жінка відпускає найвишуканіші компліменти на адресу чоловіка, це не є ознакою поганого тону. Можна зробити сюрприз хлопцю, або говорити компліменти день у день, і чоловікові це подобатиметься. Яким має бути визнання в любові чоловіку до сліз розповідають за цим посиланням https://pyrogiv.kiev.ua/priyemni-slova-cholovikovi-yakij-podobayetsya/.

У них також є серця

Хороші слова для чоловіка просто так можна вимовляти будь-коли. Його душа літатиме, якщо жінка стане говорити прекрасні слова на його адресу. Про те, як він дорогий, любимо, що на нього чекає сюрприз, і не один. Людині завжди приємно, коли йому в очі кажуть лише приємне. Якщо кохана жінка пише прекрасні слова в СМС для чоловіка просто так – це ще більше розбурхує сильну стать. Є правила, які стосуються того, що і як говорити хлопцеві просто так і в якій варіації:

“Люблю” треба говорити щиро. Хороші слова для чоловіка мають бути у справі;

Приємні слова коханому важливо вимовляти без іронії та, тим більше, сарказму в інтонації, а просто так;

Говорячи, як він дорогий, можна похвалити його силу та чудові зовнішні дані в порівнянні з іншими чоловіками;

Адресуючи хлопцеві такі слова, як “любім”, “дорог”, варто дати відчути йому власну унікальність.

Які приємні слова підібрати для чоловіка?

Говорити приємне хлопцеві варто в такій формі: «кохаю тебе», «цей сюрприз тільки тобі», «мені дивно добре поруч з тобою», «з тобою мені добре і надійно», «ти любимо, як ніхто і ніколи», «ти у мене неповторний», «такого кохання, як у нас з тобою немає на всьому білому світі», «тебе мені ніхто не замінить», «ти так любимо, що іншим чоловікам і не снилося», «все тільки тобі коханому», « ти гідний прекрасного і чистого кохання», «мене цікавить тільки людина, яку я люблю, і це ти», «тебе ніхто так не полюбить, як я», «я можу говорити люблю тобі годинами тому, що ти мені дорогий», « ти мене зачаровуєш», «поруч із тобою затишно», «в нашому коханні все прекрасно», «у тебе є шанувальниця, якою ти дуже дорогий і це я», «любити тебе легко», «тобі мій поцілунок», «Мені тебе не розлюбити ніколи», «з тобою сірий туман перетворюється на чарівний серпанок пристрасті та любові», «такій людині, як ти мені легко говорити приємне».

Те, що не можна говорити

Почувши приємні чи гарні слова для чоловіка просто так на його адресу, кожен розтане. Компліменти творять дива. Негативний результат жінка ризикує отримати, якщо випадково вимовить такі вислови: «я тебе вже кілька разів порівняла зі своїм колишнім, ти виявився кращим», «цей сюрприз ми підготували з моєю мамою», «тебе скоро відвідає наша улюблена теща», «крила нашої кохання не обріжуть твої колишні подружки», «навіть багато років тому в мене не було такого хлопця, як ти», «люблю тебе, як собака ціпок».

Вищеперелічені висловлювання навіть у жартівливій формі мають досить неприємний підтекст, а багато фраз допоможуть надовго затаїти образу. Переглянувши свої погляди та проаналізувавши ставлення обраниці до нього, чоловік може зробити висновки, що зовсім не любимо, та пошукати приємне на стороні.

Коханому важливо робити приємне, незалежно від того, скільки років тому відбулося знайомство та рішення бути разом з великого кохання. Хороші слова чоловікові треба говорити щиро.

Похожие статьи

Leave a Comment