3 чарівні смс для чоловіка
Интересное

3 чарівні смс для чоловіка

Навіщо взагалі вигадувати, які смс писати чоловікові, якщо можна наживо його зачаровувати своєю красою та ніжністю? Все просто – ти з ним поряд не 24/7.

Він ходить на роботу, відпочиває із друзями, їздить на рибалку чи футбол.

У ці періоди ти можеш просто сидіти рівно на попі і чекати на улюблений будинок, але чому б не використовувати їх з більшою користю?

Правильне повідомлення може викликати у чоловіка шквал приємних емоцій, чому ми і зараз будемо вчитися.

Зараз ми поділемося з вами трьома видами смс, які ти можеш відправляти на телефон або в соцмережі. Головне, щоби він прочитав. До речі чого не потрібно писати коханому читайте тут https://mostrda.org.ua/?p=13759.

  1. Подяка

Перше правило подяки – чоловік повинен розуміти, за що ти йому дякую. Відклади подалі загадки та неоднозначні звороти, скажи йому чітку причину своєї подяки.

Ти можеш сказати, що і так весь час говориш «дякую» своєму чоловікові і він може звикнути до постійної подяки, але цей вид смсок не потрібно використовувати регулярно.

Виділили певні речі, які для тебе особливо важливі. Його дзвінки у перервах на роботі, його маленькі сюрпризи та подарунки, його пропозиції про допомогу.

Покажи коханому, що всі його дії не залишаються непоміченими. Йому буде дуже приємно.

Пропонуємо тобі наступний текст смс-повідомлення, в якому ти не просто скажеш «дякую», а й підкреслиш його мужність: «Дякую тобі як чоловікові за… Завдяки тобі я почуваюся щасливою жінкою».

Дивись, що робить це повідомлення:

1) Показує йому, що ти цінуєш всю турботу і старання зробити твоє життя кращим.

2) Переконує, що ти захоплюєшся ним як чоловіком.

3) Вказує результат його дій – твоє щастя і подяку.

У результаті чоловік задоволений, мотивований і впевнений у тому, що він найкращий. Саме такі емоції й має викликати у своєї половинки ідеальна дівчина.

  1. Підкреслення чоловічих якостей

Впевнений, що твій чоловік найкращий у світі. Але що робить його такою? Він розумний, мужній, красивий, цілеспрямований… Чим більше якостей ти знайдеш у своєму коханому, тим більше у тебе буде приводів написати йому приємне смс.

«Привіт, *ім’я*, я бачу в тобі цілеспрямованого/сміливого/розумного чоловіка».

В ідеалі після цих слів напиши чітку причину свого захоплення, інакше все виглядатиме як лестощі.

«Привіт, Сашко, ти найрозумніший чоловік, якого я коли-небудь знала. Завдяки твоїй допомозі з проектом я отримала найвищий бал».

«Доброго ранку, Сергію, просто ще раз хотіла захопитися твоєю сміливістю, я б ніколи не наважилася пройти через все це сама».

Чого ми досягаємо такими повідомленнями?

1) Показуємо чоловікові, що його найкращі сторони не залишаються для нас непоміченими.

2) Мотивуємо його бути ще кращим і частіше виявляти свої чоловічі якості.

3) Надаємо чоловікові впевненості, переконуючи, що він робить правильно.

3 чарівні смс для чоловіка

  1. Підтримка

Жінки не повинні вирішувати за чоловіків їхні проблеми, але саме вони не мають рівних у підтримці та мотивації.

Не лише друзі пізнаються в біді. Надихнувши чоловіка на подолання складної ситуації, ти заслужиш його повагу, вірність та подяку.

Підтримкою не варто зловживати. Чоловік може подумати, що ти його шкодуєш чи сумніваєшся у його силах. Акцентуй увагу на справді важливих подіях, навчися відчувати, коли твоя турбота справді потрібна.

«Ти в мене найкращий, я впевнена, що ти пройдеш цю співбесіду».

Багато дівчат пишуть саме такі смски підтримки, але вони не приносять очікуваного ефекту.

Давай постараємося довести наведений приклад до ідеалу:

1) Чоловіки люблять, коли їх називають на ім’я. Врахуй це у своєму зверненні

2) А чи переживає він із приводу співбесіди? Якщо ні, то краще скористайся другим видом смсок – твоя підтримка виходитиме не з проблеми, а з його якостей.

3) «Найкращий» виглядає сумнівно в очах чоловіка. Вкажи на його реальну перевагу, яка допоможе у проходженні співбесіди.

4) Додай ваги своєму смс, перерахуй більше хороших якостей або максимально деталізуй його успіх.

«Максим, я впевнена, що ти пройдеш цю співбесіду і отримаєш найкрутішу посаду. Ти ж у мене найрозумніший і харизматичніший. Хто, як не ти, на це заслуговує?»

Вже краще, чи не так?

У другому пункті було сказано про переживання щодо проблеми. Якщо ти не впевнена в тому, що твій чоловік дійсно хвилюється через співбесіду чи будь-яку іншу некомфортну ситуацію, вислови свою підтримку трохи інакше.

Твоя мета – вселити впевненість у його силах. Візьми на озброєння другий вид смсок, які ми обговорювали, і напиши наступне:

«Миша, просто хочу ще раз захопитися твоїм талантом. Написані тобою картини варті мінімум Лувру!».

Якщо твоєму чоловікові-художнику доведеться пройти співбесіду або у нього є шанс отримати серйозне замовлення, то твої слова вселяють у нього впевненість.

Але не варто постійно використовувати такий формат підтримки. У моменти очевидної кризи твої ухилення від згадки проблеми поселять у чоловікові підозри у байдужості та неуважності до його життя.

Похожие статьи

Leave a Comment